Kurtuluş İlkokulu
ŞANLIURFA VİRANŞEHİR YOLU 28. KM ESENYAYLA MAH. KURTULUŞ SOKAK Demirol Dinlenme TesisleriOpet Arkası

VİZYON

Yeni yüzyılın gereklerini yerine getiren bir kurum olarak; çağdaş, bilgi birikimlerini gerçek hayatla birleştiren mutlu bireyler yetiştirerek evrensel ilkeler ışığında Atatürk´ün gösterdiği yolda ilerleyen nesiller yetiştirmeye katkıda bulunmaktır. Eğitim kurumumuzda verilen bilgiler ışığında bu bilgileri çevresi ile paylaşan, öğrendikleri ve donandığı bilgilerle çevresine ışık tutan, bilgilerini davranışa dönüştüren ve bunları uygulayan bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

İlmin ışığında çağdaş ve uluslar arası standartlara uyma yolunda sürekli gelişen, kendisini yetiştiren eğitim kadromuzla eğitim bölgemizin önde gelen eğitim kurumları arasında yer almaktadır.

Tam gün

SOBA klima

Kişisel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl merkezine uzaklık 28 km.dir

Esenyayla Mah. Kurtuluş sokak. - ŞANLIURFA/ MERKEZ